Rutes guiades amb bicicleta

BICICLETA DE CARRETERA, BTT, E-BIKE, CICLOTURISME… TU DECIDEIXES

Les nostres sortides en bicicleta estan pensades per a tots els nivells i modalitats. Oferim sortides guiades en bici per tot Catalunya, en format de cicloturisme visitant espais d’interès natural o artístic, sortides en Btt i e-bike, per disfrutar dels boscos i els seus camins, rutes sobre esfalt per si prefereixes la bicicleta de carretera o sortides familiars. Ja siguis primerenc o experimentat, estem preparats per adaptar-nos al teu nivell tècnic i oferir-te el programa que millor s’ajusti a les teves necessitats. Sortim a pedalar?

Programes i tarifes

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Guiatges express personalitzats – a partir de 35€

Aquest programa està destinat a aquelles persones que volen fer sortides d’entre 1 i 3 hores. T’oferim un guiatge personalitzat pels millors recorreguts de la Costa Brava. Explica’ns quines son les teves motivacions i et proposarem una activitat adient als teus desitjos: bicicleta de carretera, bicicleta de muntanya, e-bike, cicloturisme… Què et bé de gust? Un recorregut físic amb desnivell i corriols tècnics de descens o potser prefereixes una activitat familiar per senders planers al costat del mar? Trobarem el millor pla per tu, tant si vens sol, acompanyat, amb grup o amb la familia. Fem sortides a partir d’una hora de durada. Hi ha l’opció de transport, tant de bicicleta com de persones. La ratio que fem per aquest programa és d’un màxim de 10 persones. La tarifa per una sortida d’una hora de durada és de 35€ per persona. La tarifa per sortides d’entre 2 i 3 hores és de 50€ per persona. Per sortides a partir de les 3 hores, consulta’ns el preu.

Guiatges oberts – a partir de 15€

Aquest programa està destinat a aquelles persones que tenen ganes de fer sortides d’un dia de durada. Si la teva intenció és fer una ruta d’una jornada sencera per descobrir nous paratges i fer una combinació de bicicleta, cultura, gastronomia, paissatge o natura, tenim varis programes que segur que s’adapten als teus anhels. Tu tries els matisos que vols que prengui la ruta i nosaltres t’oferirem les millors propostes. La tarifa d’aquest programa és de 150€, a dividir pel nombre de participants. 10 persones màxim.

Rutes amb alforges – consulta preus

Aquest programa està destinat a aquelles persones que volen fer rutes de més d’un dia de durada. Vols agafar la bici, carregar les alforges i desaparèixer uns dies? Tens una destinació concreta o vols que et fem propostes? Oferim rutes per tot el món. Som especialistes en Escòcia, Senegal o l’interessant recorregut París-Londres. Consulta’ns disponibilitat i preus.

Guiatges per a escoles – consulta preus

Aquest programa està destinat a aquelles escoles que vulguin fer sortides guiades amb bicicleta. Organitzem la sortida adaptada al grup amb els monitors/ratio que pertoqui al grup i vehicle de suport.

Informació addicional

TOTS ELS DETALLS DE LES TARIFES. CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

  • Tallers sobre seguretat, maniobres i tècnica de bicicleta
  • Guía titulat
  • Assegurança RC
  • Material personal del client (bicicleta, casc i roba tècnica). Si vols llogar la bici, consulta’ns preu.
  • Àpats i begudes
  • Pernoctacions
  • Abonament del 40% del’import en concepte de paga i senyal. La resta de l’import, el mateix dia del guiatge.
  • En cas de no poder-se fer l’activitat consulta el nostre apartat de Condicions de Contractació.

SÍ, VULL FER BICI AMB VOSALTRES

Contacta’ns!

Subscriu-te per rebre notícies i ofertes