Rutes guiades amb bicicleta

BICICLETA DE CARRETERA, BTT, E-BIKE, CICLOTURISME… TU DECIDEIXES

Les nostres sortides en bicicleta estan pensades per a tots els nivells i modalitats. Oferim sortides guiades en bici per tot Catalunya, en format de cicloturisme visitant espais d’interès natural o artístic, sortides en Btt i e-bike, per disfrutar dels boscos i els seus camins, rutes sobre esfalt per si prefereixes la bicicleta de carretera o sortides familiars. Ja siguis primerenc o experimentat, estem preparats per adaptar-nos al teu nivell tècnic i oferir-te el programa que millor s’ajusti a les teves necessitats. Sortim a pedalar?

Programes i tarifes

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

GUIATGES EXPRES PERSONALITZATS – a partir de 35€

Aquest programa està destinat a aquelles persones que volen fer sortides d’entre 1 i 3 hores. T’oferim un guiatge personalitzat pels millors recorreguts de la Costa Brava. Explica’ns quines son les teves motivacions i et proposarem una activitat adient als teus desitjos: bicicleta de carretera, bicicleta de muntanya, e-bike, cicloturisme… Què et bé de gust? Un recorregut físic amb desnivell i corriols tècnics de descens o potser prefereixes una activitat familiar per senders planers al costat del mar? Trobarem el millor pla per tu, tant si vens sol, acompanyat, amb grup o amb la familia. Fem sortides a partir d’una hora de durada. Hi ha l’opció de transport, tant de bicicleta com de persones. Per grups de 10 persones màxim.

 • La tarifa per una sortida d’una hora de durada és de 35€ per persona.
 • La tarifa per sortides d’entre 2 i 3 hores és de 50€ per persona.
 • Per sortides a partir de les 3 hores, consulta’ns el preu.
Contracta l’activitat!

GUIATGES OBERTS – a partir de 15€

Aquest programa està destinat a aquelles persones que tenen ganes de fer sortides d’un dia de durada. Si la teva intenció és fer una ruta d’una jornada sencera per descobrir nous paratges i fer una combinació de bicicleta, cultura, gastronomia, paissatge o natura, tenim varis programes que segur que s’adapten als teus anhels. Tu tries els matisos que vols que prengui la ruta i nosaltres t’oferirem les millors propostes.

 • La tarifa d’aquest programa és de 150€, a dividir pel nombre de participants. 10 persones màxim.
Contracta l’activitat!

RUTES AMB ALFORGES – consulta preus

Aquest programa està destinat a aquelles persones que volen fer rutes de més d’un dia de durada. Vols agafar la bici, carregar les alforges i desaparèixer uns dies? Tens una destinació concreta o vols que et fem propostes? Oferim rutes per tot el món. Som especialistes en Escòcia, Senegal, Finlandia o l’interessant recorregut París-Londres.

 • Consulta’ns disponibilitat i preus.
Contracta l’activitat!

GUIATGES PER A ESCOLES – consulta preus

Aquest programa està destinat a aquelles escoles que vulguin fer sortides guiades amb bicicleta. Organitzem la sortida adaptada al grup amb els monitors/ratio que pertoqui al grup i vehicle de suport.

Contracta l’activitat!

Si el que busques és millorar la tècnica sobre la bici i agafar soltura consulta el nostre programa sobre CURS DE BICICLETA

Informació addicional

TOTS ELS DETALLS DE LES TARIFES. CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

 • Tallers sobre seguretat, maniobres i tècnica de bicicleta
 • Guía titulat
 • Assegurança RC
 • Material personal del client (bicicleta, casc i roba tècnica). Si vols llogar la bici, consulta’ns preu.
 • Àpats i begudes
 • Pernoctacions

SÍ, VULL FER BICI AMB VOSALTRES

Contacta’ns!

Subscriu-te per rebre notícies i ofertes