ESCALADA AMB GUIA

SORTIDES GUIADES

Oferim escalada amb guia. Posa’t en mans d’un professional de l’escalada. Us oferim unes propostes de diferents nivells, però si no hi ha la que t’interessa posa’t en contacte amb nosaltres, segur que la coneixem! Modalitats: escalada esportiva, escalada clàssica, escalada artificial, via llarga, bateig d’escalada. Tots els nivells.

BATEIG ESCALADA

MITJA JORNADA

JORNADA SENCERA

PER FAMILIES

ESCALADA CLÀSSICA

TOTS ELS NIVELLS

TOTES LES GEOGRAFIES

TOT EL MATERIAL

ESCALADA ESPORTIVA

PER TOT CATALUNYA

TOTS ELS GRAUS

MATERIAL INCLÒS

VIA FERRADA

BAUMES CORCADES

CALA DEL MOLÍ

MONTSERRAT

DESCOBREIX LES NOSTRES CAIXES REGAL

REGALA UNA ACTIVITAT!

GOOGLE REVIEWS

LA VOSTRA SATISFACCIÓ ÉS LA NOSTRA PRIORITAT

Alberticu G
Alberticu G
Curso fácil, entendible y muy completo para algo más que iniciarse en alpinismo invernal. Seguridad, progresión, encordamiento, material, nivología básica, rescate. Una formación que debería tener todo aquel que se acerque a la alta montaña en invierno. Pere, el profesor, muy profesional, inspira mucha confianza. El grupo con el que compartí el curso, excepcional. Gente muy motivada. A practicar lo aprendido y que venga nieve la temporada siguiente para el nivel 2.
Ferran Gironell Pol
Ferran Gironell Pol
El curs d'alpinisme ha estat super profitós a nivell de coneixements i s'ha fet molt amè ! En Pere és un crack, se li nota que li apassiona el que fa!! Que bé poder aprendre i passar-s'ho tant bé 💪🏼💪🏼!! Gràcies per tot!
Berta Clota
Berta Clota
Aprenentatge molt útil i imprescindible, en Pere molt atent i acollidor! Una experiència brutal, sense dubte recomanable!!!
ALOMA GUALS CARULLA
ALOMA GUALS CARULLA
Una molt bona experiència!! Molt recomenable!!
Borja Vicente
Borja Vicente
Curso de alpinismo nivel 1, SUPER recomendable! Muy agradecidos con Pere, uno de los instructores.
Marc Sanchez
Marc Sanchez
Hice el curso de iniciación al alpinismo y ha sido una experiencia increíble. Recomendable 100%. Gracias Pere por el trato y por todo lo que nos has enseñado!
Andrea Casero Moreno
Andrea Casero Moreno
Una gran experiencia 💪
Cristina G.
Cristina G.
Una experiència fantàstica. Acabo amb la sensació d'haver après dels millors. Guies molt experimentats i amb molta passió per les activitats de muntanya. Repetiré sense cap mena de dubte.
Marta Martínez Moreno
Marta Martínez Moreno
Un gran experiència haver fet el bateig d'esquí de muntanya! Hem gaudit molt de l'excursió guiada i après sobretot d'en Pere! Ha aconseguit enganxar-nos a aquest esport!

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA