VIA FERRADA AMB GUIA

GAUDEIX DE LES ALÇADES AMB SEGURETAT

Via ferrada amb guia: una Via Ferrada és un itinerari equipat situat en un massís rocós. El seu equipament està format per escales, cables, cadenes i altres materials que faciliten la progressió a l’usuari no habituat a l’escalada. Aquesta activitat permet gaudir de la muntanya i l’aventura d’una forma emocionant i segura. A Catalunya tenim moltes vies ferrades però se’ns dubte n’hi ha tres de molt emocionants: Baumes Corcades a Centelles, Cala del Molí a Sant Feliu de Guíxols i De les Dames a Montserrat. Es tracta d’una activitat per adults i nens, experimentats o no iniciats. Nosaltres hi posem tot el material. Som-hi?

PROGRAMES I TARIFES

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Via ferrada

BAUMES CORCADES (OSONA)

Aquesta via ferrada es troba a prop de Centelles (Osona). Pensat per aquelles persones que vulguin gaudir de les alçades i la natura d’una manera controlada i segura. Si vols tenir la sensació de progressar en vertical d’una manera agradable i senzilla aquest és el teu programa: pont tibetà inclòs! No és necessari disposar de material, nosaltres aportem tot el necessari: arnes, casc i dissipadors. La ràtio de l’activitat és de 6 persones màxim per guia.

  • Preu: consultar
Via ferrada Sant Feliu de Guíxols

CALA DEL MOLÍ (COSTA BRAVA)

Aquesta via ferrada es troba a Sant Feliu de Guíxols. Un recorregut espectacular a tocar del mar i una activitat que pot fer-se durant tot l’any, ja que sempre té el seu encant. Es tracta d’un itinerari apte per tots els nivells. Nosaltres aportem tot el material. La ràtio de l’activitat és de 6 persones màxim per guia.

  • Preu: consultar
Via ferrada Montserrat

DE LES DAMES (MONTSERRAT)

Aquesta via ferrada es troba a la Muntanya de Montserrat. Una activitat divertida que recorrer les entranyes d’aquest massís. Té una dificultat de nivell mig i la ràtio de l’activitat és de 6 persones màxim per guia.

  • Preu: consultar

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL FER UNA VIA FERRADA AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA