Pàgina inicial > Activitats al Pirineu > Aneto per la Cresta de Llosars

ANETO PER LA CRESTA DE LLOSARS

ITINERARI ALPÍ I ESPECTACULAR

Vols fer el cim de l’Aneto (3.404m) per una ruta diferent, elegant i alpina? La cresta de Llosars és aerea i espectacular, amb grimpades, escalades i ràpels, rodejat d’un entorn increïble. A més, trepitjaràs 5 cims de tres-mil metres abans d’acabar al cim de l’Aneto. Una manera ben diferent d’arribar al cim més alt dels Pirineus.

PROGRAMES I TARIFES

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Cresta de Llosars amb guia

ANETO PER LA CRESTA DE LLOSARS (AD, IV)

Pensat per aquelles persones que tenen un mínim d’experiència en muntanya i volen accedir a l’Aneto per una ruta més alpina. Es tracta d’una cresta de dificultat AD (Bastant Difícil) mantinguda sobre el II-III grau, amb alguns passos de IV. Té dos ràpels, un de 40m i un de 20m. La durada total del programa és de 2 dies, el primer per fer una part de l’aproximació i el segon per fer la cresta, coronar el cim i baixar. El desnivell positiu acumulat és d’uns 1.800 metres amb una durada de 10-12 hores. La ràtio de l’activitat és d’un màxim de dues persones per guia. Link de l’activitat al nostre blog: aquí.

Primer dia: aproximació fins la Cabana de Pescadors al pont de Coronas i pernoctació a la mateixa cabana o als voltants amb tenda. Depenent de l’època podrem pujar fins la Cabana amb cotxe o caldrà pujar amb bus.

Segon dia: aproximació fins la bretxa de Llosars (2h). Allà ens encordarem i començarem la cresta fins l’Aneto (6h). La baixada la farem per la ruta normal de Coronas, és a dir, haurem de fer el pas de Mahoma, arribar al coll i baixar altre cop fins la Cabana de Pescadors (4h).

Trepitjarem 6 cims de més de tres-mil metres: Agulla Argarot (3.031m), Agulla Tchihatcheff (3.042m), Agulla Frankeville (3.057m), Agulla Escudier (3.340m), Agulla Daviu (3.350m), Aneto (3.404m)

Època ideal per fer l’activitat: de maig a novembre.

  • Preu: consultar
  • Ratio: màxim 2 persones

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL FER L’ANETO AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES

HIVERNALS

SORTIDES

ESTIVALS

ESCALADA

SORTIDES EN

BICICLETA