ANETO PER LA CRESTA DE LLOSARS

ITINERARI ALPÍ I ESPECTACULAR

Aneto per la cresta de Llosars. Vols fer el cim de l’Aneto (3.404m) per la cresta de Llosars? La cresta de Llosars és aerea i espectacular, amb grimpades, escalades i ràpels, rodejat d’un entorn increïble. A més, trepitjaràs 5 cims de tres-mil metres abans d’acabar al cim de l’Aneto. Una manera ben diferent d’arribar al cim més alt dels Pirineus.

PROGRAMES I TARIFES

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Cresta de Llosars amb guia

ANETO PER LA CRESTA DE LLOSARS (AD, IV)

Aneto per la cresta de Llosars. Pensat per aquelles persones que tenen un mínim d’experiència en muntanya i volen accedir a l’Aneto per una ruta més alpina. Es tracta d’una cresta de dificultat AD (Bastant Difícil) mantinguda sobre el II-III grau, amb alguns passos de IV. Té dos ràpels, un de 40m i un de 20m. La durada total del programa és de 2 dies, el primer per fer una part de l’aproximació i el segon per fer la cresta, coronar el cim i baixar. El desnivell positiu acumulat és d’uns 1.800 metres amb una durada de 10-12 hores. La ràtio de l’activitat és d’un màxim de dues persones per guia. Link de l’activitat al nostre blog: aquí.

Primer dia: aproximació fins la Cabana de Pescadors al pont de Coronas i pernoctació a la mateixa cabana o als voltants amb tenda. Depenent de l’època podrem pujar fins la Cabana amb cotxe o caldrà pujar amb bus.

Segon dia: aproximació fins la bretxa de Llosars (2h). Allà ens encordarem i començarem la cresta fins l’Aneto (6h). La baixada la farem per la ruta normal de Coronas, és a dir, haurem de fer el pas de Mahoma, arribar al coll i baixar altre cop fins la Cabana de Pescadors (4h).

Trepitjarem 6 cims de més de tres-mil metres: Agulla Argarot (3.031m), Agulla Tchihatcheff (3.042m), Agulla Frankeville (3.057m), Agulla Escudier (3.340m), Agulla Daviu (3.350m), Aneto (3.404m)

Època ideal per fer l’activitat: de maig a novembre.

  • Preu: consultar
  • Ratio: màxim 2 persones

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL FER L’ANETO AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA