SOMGUIES.CAT, QUI SOM?

SOM UN EQUIP PROFESSIONAL I EXPERIMENTAT

Som un grup de guies d’alta muntanya altament qualificat amb experiència contrastada en totes les modalitats que us presentem. Hem realitzat activitats d’alta dificultat a tot el món i sentim la nostra feina com una vocació. Estem doncs, preparats per fer-vos viure una experiència única i inoblidable, aportar-vos la major satisfació possible i enriquir, alhora, el vostre coneixement sobre aquest món apasionant que és la muntanya.

QUÈ SOM?

SOM UNA COMPANYIA DE GUIES DE MUNTANYA, ESCALADA I NATURA

Som una companyia global de guies de muntanya que oferim tot tipus de programes relacionats amb la muntanya i la natura: escalada, alpinisme, activitats als Alps, Pirineus i arreu del món, cursos d’escalada, senderisme, treking etc. Al web podreu trobar un ventall molt ampli de propostes, modalitats i dificultats perquè pogueu trobar l’aventura que més s’adapti als vostres desitjos. Oferim guiatges i fomació en totes les modalitats de muntanya, viatges arreu del món i activitats familiars. Ens mou una passió desmesurada per les muntanyes i serà un privilegi ajudar-vos a fer realitat els vostres somnis. Però, més enllà de l’activitat tècnica també entenem la muntanya i la natura com un espai d’aprenentatge i creixement. És per això que volem proporcionar-vos alguna cosa més que seguretat i convertir la vostra experiència en única, exclusiva i personal.

EL NOSTRE VALOR AFEGIT

ENS MOU LA PASSIÓ PER LA NATURA

El nostre valor afegit és que busquem l’excel·lència. Això significa intentar superar les vostres espectatives. És el que intentem a cada sortida i no deixarem de perseguir-ho. I ho fem a través de la vocació que sentim per aquesta professió, però també a través del coneixement, l’experiencia, l’humilitat i el tracte proper amb l’objectiu de proporcionar-vos una experiència irrepetible. Tenim les acreditacions de les associacions més importants del món: AEGM (Associació Espanyola de Guies de Muntanya), UIAGM (Unió internacional de Guies de Muntanya), UIMLA (Unió internacional de Guies Acompanyants) i ECAM (Escola Catalana d’Alta Muntanya). Tots els nostres guies tenen el títol oficial de Tècnic Esportiu en la modalitat que correspon i disposem d’Assegurances d’Accident i Responsabilitat civil.

Guies de Muntanya

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA