EQUIP

AMB EXPERIÈNCIA, PROFESSIONAL I QUALIFICAT.

Som un grup de guies d’alta muntanya, escalada i bicicleta altament qualificat amb experiència contrastada en totes les modalitats que us presentem. Hem realitzat activitats d’alta dificultat a tot el món i sentim la nostra feina com una vocació. Estem doncs, preparats per fer-vos viure una experiència única i inoblidable, aportar-vos la major satisfació possible i enriquir, alhora, el vostre coneixement sobre aquest món apasionant que és la muntanya.

PERE HERMS

GUIA D’ALTA MUNTANYA

Fundador de SomGuies.cat. Tècnic esportiu d’Alta Muntanya i Mitja Muntanya UIMLA. Ha viatjat i escalat arreu del món i ha crescut a través del contacte amb les muntanyes i la natura.

TOTI VALES

GUIA D’ALTA MUNTANYA

Tècnic esportiu d’Alta Muntanya UIAGM des de 1995. Aperturista de vies arreu del món. Seleccionador de l’equip d’escalada nacional espanyol. Més de 20 anys d’experiència l’avalen.

JORDI TONA

GUIA D’ESCALADA

Tècnic esportiu en Escalada. Formador i guia de vocació, ha escalat i coneix com ningú les escoles d’escalada del nostre territori.

RAÜL COROMINAS

GUIA DE NATURA

Alpinista, escalador i viatger incansable. En Raül és el nostre guia encarregat de fer les sortides i estades espirituals.

SÍLVIA MAS

GUIA DE BICILETA

Esportista multidisciplinar. Tècnica en Medi Ambient i guia titulada de bicicleta. Organitza les sortides en bicicleta, turisme actiu i familiar.

Subscriu-te per rebre notícies i ofertes