EQUIP DE SOMGUIES.CAT

AMB EXPERIÈNCIA, PROFESSIONAL I QUALIFICAT

Som un grup de guies d’alta muntanya, escalada i bicicleta altament qualificat amb experiència contrastada en totes les modalitats que us presentem. Hem realitzat activitats d’alta dificultat a tot el món i sentim la nostra feina com una vocació. Estem doncs, preparats per fer-vos viure una experiència única i inoblidable, aportar-vos la major satisfació possible i enriquir, alhora, el vostre coneixement sobre aquest món apasionant que és la muntanya.

Pere Herms

PERE HERMS

GUIA D’ALTA MUNTANYA

Fundador de SomGuies.cat. Tècnic esportiu d’Alta Muntanya i Mitja Muntanya UIMLA. Professor i director de documentals. Ha convertit la seves passions en professions. LLEGIR MÉS ->

Toti Vales

TOTI VALÉS

GUIA D’ALTA MUNTANYA

Tècnic esportiu d’Alta Muntanya UIAGM des de 1995. Aperturista de vies arreu del món. Seleccionador de l’equip d’escalada nacional espanyol. Més de 20 anys d’experiència l’avalen.

Sílvia Mas - Somguies.cat

SÍLVIA MAS

GUIA DE BICICLETA

Esportista multidisciplinar. Tècnica en Medi Ambient i guia titulada de bicicleta. Organitza les sortides en bicicleta, turisme actiu i familiar.

Rusky

RAÜL COROMINAS

GUIA DE NATURA

Alpinista, escalador i viatger incansable. En Raül és el nostre guia encarregat de fer les sortides i estades espirituals.

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES

HIVERNALS

SORTIDES

ESTIVALS

ESCALADA

SORTIDES EN

BICICLETA