ESQUÍ DE MUNTANYA AMB GUIA

SORTIDES GUIADES SKIMO

Quan arriba l’hivern i les muntanyes es tenyeixen de blanc, ens arriba un impuls insalvable de sortir a buscar els pendents nevats. Esquiar pels Pirineus és un d’aquells plaers que val la pena experimentar però cal anar amb molt de compte amb els perills hivernals i no sempre és fàcil trobar les millors pendents ni la millor neu per gaudir baixant. Es per això que recomanem que us poseu en mans d’un guia de muntanya professional. Oferim sortides d’iniciació, sortides de nivell mig i sortides per esquiadors més experimentats. Quina idea tens? Fer un cim assequible però “emblemàtic”, un cim dels “complicats”, baixar per la millor neu possible, una sortida on combinar esquí i alpinisme o una ruta de varis dies com la Carros de Foc?

PROGRAMES I TARIFES

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Sortida guiada esquí de muntanya

SORTIDES GUIADES D’ESQUÍ

Sortides d’esquí de muntanya amb guia per a tots els nivells: pirineu Oriental, Occidental i Andorra. Tant si busques l’ascens a un cim com enllaçar-ne varis sabrem satisfer els teus desitjos. Rutes d’una sola jornada o varies jornades pernoctant en refugis guardats.

  • Grups de 1 a 6 persones màxim
  • Durada: 1 o varies jornades
  • Nivell: iniciació, mig i avançat
  • Preu: consultar
Carros de foc

CARROS DE FOC AMB GUIA DE MUNTANYA

La carros de foc amb esquís de muntanya és una de les travesses clàssiques imprescindibles i la més bonica dels Pirineus. Proposem una ruta de 4 dies, per un entorn increïble com és el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Consulta’ns per més informació.

  • Grups de 6 persones màxim
  • Preu: consultar
  • Nivell: mig

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL FER ESQUÍ AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA