VALORA EL TEU NIVELL

ESCALADA

Nivell 1 – Debutant: Sense cap coneixement o experiència alguna.

Nivell 2 – Mitjà: Escalador ocasional que coneix els nusos bàsics i les tècniques d’assegurament. Capaç d’escalar 5è grau com a segon de corda i amb alguna experiència en vies de més d’un llarg.

Nivell 3 – Avançat: Escalador habitual, es desenvolupa bé amb nusos i cordes. Capaç d’escalar 6a com a segon de corda. Experiència en la tècnica de ràpel i en vies llargues.

ALPINISME

Nivell 1 – Debutant: Sense experiència però que va bé en terrenys escarpats. Capaç de caminar 3 – 4 hores en ascens recorrent 600m de desnivell amb una motxilla lleugera, sense oblidar el descens.

Nivell 2 – Mitjà: Caminant-alpinista que ja ha experimentat la marxa amb grampons, la corda i una mica d’escalada. Capaç de caminar 4 – 6 hores en ascens recorrent 900m de desnivell amb motxilla, sense oblidar el descens.

Nivell 3 – Avançat: Alpinista que ha realitzat activitats en alta muntanya, arestes clàssiques i pendents de neu, amb una tècnica base d’escalada. Capaç de caminar 6-8 hores en ascens recorrent més de 1000 m de desnivell amb motxilla, sense oblidar el descens.

ESQUÍ DE TRAVESSIA

Nivell 1- Debutant: Esquiador que posseeix una bona tècnica de pista però sense experiència en neus no tractades (fora de pista). Capaç de caminar 3-4 hores en ascens recorrent 600 m de desnivell amb una motxilla lleugera, sense oblidar el descens.

Nivell 2- Mitjà: Esquiador que ja ha practicat esquí a tot tipus de neus i amb una tècnica base de Grampó/piolet en terreny fàcil. Capaç de caminar 4 – 6h en ascens recorrent 900 m de desnivell amb motxilla, sense oblidar el descens.

Nivell 3- Avançat: Esquiador-alpinista que posseeix molt bona tècnica en tot tipus de pendent i neu, amb una experiència en alpinisme. Capaç de caminar 6 -8 hores en ascens recorrent més de 1000 m de desnivell amb motxilla, sense oblidar el descens.

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA