ACTIVITATS GUIADES PER ESCOLES

SENDERISME, BICICLETA, ESCALADA, RAPEL, ORIENTACIÓ…

Activitats per Escoles en el Medi Natural.  Oferim activitats a la natura per escoles, ja siguin formatives o lúdiques. Organitzem excursions a la carta segons les necessitats del centre i el nombre d’alumnes. Possibilitat de fer l’activitat un dia puntual, de manera recurrent o com a activitat extraescolar o crédit de sintesis.  Oferim bicicleta, senderisme, escalada, ràpel, orientació, reconèixer el bosc (flora i fauna), raquetes de neu i pernoctacions al bosc amb bivac. Estem oberts a organitzar propostes diferents a les mencionades.

PROGRAMES I TARIFES

L’ACTIVITAT QUE BUSQUES, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Rutes amb bicicleta

SORTIDES EN BICICLETA

Sortides en bicicleta per diferents zones de Catalunya. Ens encarreguem de tota l’organització de l’activitat, la planificació de la ruta i del lloguer i transport de les bicicletes. Adaptem la sortida a l’edat i el nivell dels alumnes. Hi ha multitud d’opcions de fer rutes fàcils a plena natura.

  • Preu: a consultar
Rutes amb bicicleta

SENDERISME

Sortides a peu a la natura. Organitzem excursions d’acord el nivell i l’edat dels alumnes. Possibilitat de personalizar la sortida depenent dels interessos de l’escola. Pot ser una sortida per muntanya mitjana, o pujar un cim emblemàtic.

  • Preu: a consultar
Rutes amb Alforges

ESCALADA

Sessió d’iniciació a l’escalada. Els alumnes podran experimentar la sensació d’escalar una paret i el treball en equip. Segons l’edat és poden fer tallers d’aprenentatge de nusos i assegurar al company. Aportem tot el material tècnic.

  • Preu: a consultar
Guiatges per escoles

RÀPEL

Oferim diferents experiències de rapel en funció de l’edat dels alumnes, des de ràpels senzills a rapels verticals de 30 metres d’alçada. Recomanem fer grups de 10 alumnes per aquesta activitat i combinar-la amb alguna altra com l’escalada, bicicleta, senderisme o orientació.

  • Preu: a consultar
Guiatges per escoles

ORIENTACIÓ

Tallers d’orientació amb balises marcades. Organitzem itineraris marcats perquè els alumnes formant un grup treballin en equip per orientar-se i trobar les balises a través d’un mapa expressament preparat.

  • Preu: a consultar
Guiatges per escoles

RAQUETES DE NEU

Organitzem sortides amb raquetes de neu, adaptant el circuit i el desnivell a l’edat i la condició física de l’alumne. Son sortides que es fan en entorns controlats d’estacions d’esquí.

  • Preu: a consultar
Guiatges per escoles

RECONÈIXER EL BOSC

Sortida a la natura on ensenyarem als alumnes a saber contemplar el bosc, reconeixent plantes i arbres. Els parlarem de la importancia de connectar i respectar la natura.

  • Preu: a consultar

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL FER UNA ACTIVITAT AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA