Pàgina inicial > Escalada en Roca > Bateig d’Escalada

BATEIG D’ESCALADA

PASSA UN GRAN DIA ESCALANT

El bateig d’escalada està orientat a aquelles persones que no han escalat mai o que ho han fet molt poquet i tenen ganes de divertir-se enfilant-se per les parets. Aquesta activitat té un objectiu totalment lúdic tot i que també s’hi poden introduir tallers de seguretat  i tècnica d’escalada. Fem sortides personalitzades i en grup.

PROGRAMES I TARIFES

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Bateig escalada

BATEIG EXPRESS – MITJA JORNADA

Oferim  aquest programa de mitja jornada per aquells que no tinguin molt temps o pressupost. Aquesta modalitat de bateig té una durada de 4 hores, matí o tarda a convenir. Es tracta d’un programa ideal per families, nens o grups d’amics que tenen ganes de probar per primera vegada l’escalada. Et portarem a les millor parets de Catalunya. Per grups de 1 a 6 persones màxim. Si sou més, consulteu-nos. Assegurança i material tècnic inclòs en el preu excepte els peus de gat.

  • Preu: consultar
Bateig d'escalada

BATEIG D’ESCALADA – JORNADA COMPLETA

Vols divertir-te escalant sense cap tipus de preocupació? Aquest és el teu programa. Farem una sessió complerta d’escalada i si convé podem introduir petits tallers formatius. Et portarem a les millors escoles d’escalada de Catalunya i escalaràs les millors vies. L’horari de l’activitat és de 9 a 18 hores. Grups de 1 a 6 persones. Si sou més, consulteu-nos. Assegurança i material tècnic inclòs en el preu, excepte els peus de gat.

  • Preu: consultar

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL ESCALAR AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES

HIVERNALS

SORTIDES

ESTIVALS

ESCALADA

SORTIDES EN

BICICLETA