RUTES GUIADES EN BICICLETA

BICICLETA DE CARRETERA, BTT, E-BIKE, CICLOTURISME… TU DECIDEIXES

Sortides guiades en bicicleta: estan pensades per a tots els nivells i modalitats. Oferim sortides guiades en bici per tot Catalunya, en format de cicloturisme visitant espais d’interès natural o artístic, sortides en Btt i e-bike, per disfrutar dels boscos i els seus camins, rutes sobre esfalt per si prefereixes la bicicleta de carretera o sortides familiars. Ja siguis primerenc o experimentat, estem preparats per adaptar-nos al teu nivell tècnic i oferir-te el programa que millor s’ajusti a les teves necessitats. Sortim a pedalar?

PROGRAMES I TARIFES

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Rutes amb bicicleta

GUIATGES EXPRES PERSONALITZATS

Aquest programa està destinat a aquelles persones que volen fer sortides d’entre 1 i 3 hores. T’oferim un guiatge personalitzat pels millors recorreguts de la Costa Brava. Explica’ns quines son les teves motivacions i et proposarem una activitat adient als teus desitjos: bicicleta de carretera, bicicleta de muntanya, e-bike, cicloturisme… Què et bé de gust? Un recorregut físic amb desnivell i corriols tècnics de descens o potser prefereixes una activitat familiar per senders planers al costat del mar? Trobarem el millor pla per tu, tant si vens sol, acompanyat, amb grup o amb la familia. Fem sortides a partir d’una hora de durada. Hi ha l’opció de transport, tant de bicicleta com de persones. Per grups de 10 persones màxim.

  • Preu: a consultar
Rutes amb bicicleta

GUIATGES OBERTS

Aquest programa està destinat a aquelles persones que tenen ganes de fer sortides d’un dia de durada. Si la teva intenció és fer una ruta d’una jornada sencera per descobrir nous paratges i fer una combinació de bicicleta, cultura, gastronomia, paissatge o natura, tenim varis programes que segur que s’adapten als teus anhels. Tu tries els matisos que vols que prengui la ruta i nosaltres t’oferirem les millors propostes. Sortides personalitzades, per parelles o grups.

  • Preu: a consultar
Rutes amb Alforges

RUTES AMB ALFORGES

Aquest programa està destinat a aquelles persones que volen fer rutes de més d’un dia de durada. Vols agafar la bici, carregar les alforges i desaparèixer uns dies? Tens una destinació concreta o vols que et fem propostes? Oferim rutes per tot el món. Som especialistes en Escòcia, Senegal, Finlandia o l’interessant recorregut París-Londres.

  • Consulta’ns disponibilitat i preus.
Guiatges per escoles

GUIATGES PER A ESCOLES

Aquest programa està destinat a aquelles escoles que vulguin fer sortides guiades amb bicicleta. Organitzem la sortida adaptada al grup amb els monitors/ratio que pertoqui al grup i vehicle de suport.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL FER BICI AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA