RUTES GUIADES EN BICICLETA

BICICLETA DE CARRETERA, BTT, E-BIKE, GRAVEL… TU DECIDEIXES

Sortides guiades en bicicleta: estan pensades per a tots els nivells i modalitats. Oferim sortides guiades en bici per tot Catalunya, en les modalitats Btt o gravel per disfrutar dels boscos i els seus camins. També organitzem sortides sobre esfalt amb la bicicleta de carretera. Amb bicicletes tradicionals o e-bike. Ja siguis primerenc o experimentat, estem preparats per adaptar-nos al teu nivell tècnic i oferir-te el programa que millor s’ajusti a les teves necessitats. Sortim a pedalar?

PROGRAMES I TARIFES

LA TEVA ACTIVITAT SOMIADA, MÉS A PROP DEL QUÈ ET PENSES

Rutes amb bicicleta

SORTIDES PERSONALITZADES

Aquest programa està destinat a aquelles persones que volen fer sortides d’entre 1 i 4 hores. T’oferim un guiatge personalitzat pels millors recorreguts de Catalunya. Explica’ns quines son les teves motivacions i et proposarem una activitat adient als teus desitjos: bicicleta de carretera, bicicleta de muntanya, gravel, e-bike, cicloturisme…

Què et bé de gust? Un recorregut físic amb desnivell i corriols tècnics de descens o potser prefereixes una activitat familiar per senders planers? Trobarem la millor ruta, tant si vens sol, acompanyat, amb grup o amb la familia. Hi ha l’opció de transport, tant de bicicleta com de persones. Per grups de 10 persones màxim.

  • Preu: a consultar
Rutes amb bicicleta

GRUPS OBERTS

Aquest programa està destinat a aquelles persones que tenen ganes de fer sortides d’un dia de durada. Si la teva intenció és fer una ruta d’una jornada sencera per descobrir nous paratges i fer una combinació de bicicleta, cultura, gastronomia, paissatge o natura, tenim varis programes que segur que s’adapten als teus anhels. Tu tries els matisos que vols que prengui la ruta i nosaltres t’oferirem les millors propostes. Sortides personalitzades, per parelles o grups.

  • Preu: a consultar
Guiatges per escoles

GUIATGES PER A ESCOLES

Aquest programa està destinat a aquelles escoles que vulguin fer sortides guiades amb bicicleta. Organitzem la sortida adaptada al grup amb els monitors/ratio que pertoqui al grup i vehicle de suport.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

CONSULTA’NS QUALSEVOL DUBTE

SÍ, VULL FER BICI AMB VOSALTRES

Uneix-te als nostres grups de Whatsapp

Fes click sobre el grup que t’interessi i connecta amb Somguies.cat

SORTIDES HIVERNALS

SORTIDES ESTIVALS

SORTIDES ESCALADA

SORTIDES BICICLETA