Curs alpinisme iniciació

Si anheles conquerir les muntanyes hivernals amb destresa i confiança, el nostre “Curs Alpinisme Iniciació” és la porta d’entrada a aquest emocionant món. Amb una durada de dos dies en cap de setmana, el curs et proporcionarà les habilitats essencials per afrontar els desafiaments alpins.

Aspectes Destacats del Curs:

1. Progressió Amb Grampons i Piolet: Aprèn les tècniques clau per avançar segurament sobre neu i gel amb l’ús de grampons i piolet. Desenvolupa la teva habilitat per superar terreny alpí amb confiança.

2. Autodetenció i Nivologia: Dominaràs les tècniques d’autodetenció, essencials per a la teva seguretat en terreny muntanyós. Aprofundeix en els coneixements de nivologia per interpretar el terreny amb prudència.

3. Reunions a la Neu i Nusos Bàsics: Descobreix com realitzar reunions efectives a la neu i aprèn nusos essencials per a la pràctica alpina. Desenvolupa la teva habilitat per afrontar diverses situacions amb destresa.

4. Encordament i Assegurament: Adquireix les habilitats per encordar-te amb seguretat i assegurar al teu company. Aquestes tècniques són crucials per a l’èxit de l’equip en la muntanya.

Detalls del Curs:

  • Durada: Dos dies en cap de setmana.
  • Properes Dates:
    • 13-14 de Gener (Temporada 23/24)
    • 27-28 de Gener (Temporada 23/24)
    • 10-11 de Febrer (Temporada 23/24)
    • 24-25 de Febrer (Temporada 23/24)
    • 9-10 de Març (Temporada 23/24)
    • 23-24 de Març (Temporada 23/24)
  • Cost: Només 149€, inclou tot el material tècnic necessari.

Objectius del Curs: Amb l’objectiu de proporcionar una formació completa, el curs d’iniciació a l’alpinisme aborda tots els elements essencials per a la seguretat en muntanya hivernal. Sense requeriments d’experiència prèvia, només necessites una mínima forma física per unir-te a aquesta excitant experiència.

Reserva Online: Explora la teva passió per l’alpinisme amb SomGuies.cat. Reserva el teu lloc de manera fàcil i ràpida a través de la nostra plataforma online. Si tens preguntes o dubtes, estem aquí per ajudar-te. Aventura’t amb nosaltres i descobreix l’emoció de l’alpinisme en la seva forma més autèntica. Amb SomGuies.cat, l’aventura comença amb la teva decisió.

Més informació: https://somguies.cat/cursos-hivernals/curs-alpinisme-iniciacio/