GOOGLE REVIEWS

LA VOSTRA SATISFACCIÓ ÉS LA NOSTRA PRIORITAT

Marc Aquino Baleytó
Marc Aquino Baleytó
Excelente organización, material adecuado, Guía del curso bien preparado, afable y experimentado. A qué estáis esperando?! Tal vez solo a que nieve un poco más...
Daniel MP
Daniel MP
Guies, contingut del curs i tracte espectacular! No em podia imaginar una millor experiència iniciant-me en l’esquí de muntanya. Amb moltes ganes de repetir!!
Anna Bosch Balague
Anna Bosch Balague
Hem fet el curs d'inciació d'esquí de muntanya i ha estat una molt bona experiència! El recomanaria al 100%!! Tot i no tenir les millors condicions de neu el Jordi, el nostre guia, ens ha ensenyat la base i la seva passió per l'skimo, i ha fet que vulguem seguir aprenent i practicant aquest meravellós esport. Hem passat un cap de setmana que no oblidarem! I amb molt bona companyia! :)
Genís Giner
Genís Giner
100% recomanable, el Pere un gran instructor i coneixedor del medi
Paula Lluís
Paula Lluís
Molt recomanable i profitós!!!! Hem gaudit molt i a l’hora hem après i pogut posar en pràctica tots els coneixements!!
Mireia Mengual
Mireia Mengual
Curs molt dinàmic, perfecte per a nivell 1. Et donen tot el material que necessites, explicacions clares, i si preguntes et responen molt bé i molt extens. L'empresa té moltes activitats d'esports d'hivern i de tots els nivells.
Marc Ripoll Breetvelt
Marc Ripoll Breetvelt
Al final no vaig poder anar a fer la formacio i vaig haver d'anul.lar dos dies abans. Van buscar un substitut i em van tornar els diners quan oensava que anul.lant tant tard aixo no seria possible. Un tracte excel.lent!
Martí Bofill Negra
Martí Bofill Negra
Curs molt didàctic i amè. A més d’un tipus de matèria que a vegades costa explicar.